Despre mine

Salutare!

Pai, sunt doar un om simplu care viseaza cam mult. Si da, iubesc la nebunie viata si natura. Chiar daca nu e usor, zambesc de fiecare data cand se iveste ocazia. Am o multime de vise si idei, unele mici, altele mari de tot. Iar fotografia este doar o extensie a lucrurilor astea. M-as bucura la fel de mult si fara ea, dar din moment ce am descoperit-o si cred ca mi se potriveste, de ce sa nu profit? 🙂

Multe din imaginile din galerii nu sunt originale chiar deloc. Unele ma reprezinta pe mine si viziunea mea mai bine decat altele, dar va asigur ca fiecare din ele a fost realizata din inima si cu speranta ca cineva se va bucura macar putin de momentul minunat pe care sunt recunoscator ca am avut ocazia sa il traiesc si sa il fotografiez.

Eu le spun oamenilor care imi privesc lucrarile sa o faca cu sufletul deschis. De aceea e important pentru mine sa va spun ca ceea ce vedeti nu e real, daca prin real se intelege ceea ce percepem cu privirea. De asemenea, ceea ce vedeti e mult mai real decat e capabil un senzor foto sa capteze. Si nu in ultimul rand, realitatea difera pentru fiecare din noi si implica mult mai mult decat a privi peisajul. Lucrarile mele sunt interpretari ale lumii naturale si nimic mai mult.

In fotografia pe care o fac, uneori e vorba despre despre celebrare, uneori despre momentele de liniste din salbaticie, uneori despre tristete, uneori despre prietenie, uneori despre singuratate. Dar intotdeauna e despre a trai prezentul, clipa, visul. Trecutul e acolo doar pentru lectii, iar viitorul pentru lucrurile minunate pe care le va aduce.

Astea fiind spuse, va multumesc mult pentru vizita. Si sa nu zaboviti prea mult. E o lume minunata care va asteapta afara. Si are o gramada de surprize pentru voi. 🙂

Cam asa. 🙂

Reclame