O calatorie

Cred ca au trecut 6 ani de cand am inceput sa inteleg cu timiditate si mare uimire misterele fotografiei si ale naturii. S-au intamplat lucruri frumoase, au fost descoperiri de neimaginat pentru mine, au fost si sunt oameni care m-au ajutat si mi-au aratat ce inseamna prietenia, omenia si respectul. Pe cat de frumoasa, calatoria a fost insa grea. Nu ma pot lauda cu multe locuri vazute, cu varfuri cucerite, cu trasee de zeci de kilometri, cu echipamente foto de ultima ora sau cu fapte de vitejie. Dar va pot arata in cateva imagini simbolice cum a fost. Cu toate intrebarile, cu toata mirarea, cu toata indrazneala omului care paseste in propriul lui necunoscut. Sper sa va inspire sa faceti lucruri bune si sa explorati mai mult. Eu imi continui calatoria cu speranta c-o sa pot ajuta cumva lumea minunata in care traim sa nu uite de ea.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Ganduri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la O calatorie

  1. Gabriel Dicu zice:

    Salut,
    Imi place tare mult ceea ce scrii, cele mai valoroase castiguri fiind cele muncite, trudite. Cucerirea varfurilor mi se pare mult spus, nu cred ca cucerim nici un varf doar escaladandu-l, doar ajungand acolo unde el ajunge dupa milioane de ani, aceasta urcare continua este defapt o escaladare interioara, asa ajungem sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, calatorii ce ne aduc mai aproape de ceea ce ne bucura cu adevarat. Sper sa ai parte de tot mai multe plimbari. Sa ne auzim cu bine!

  2. Wonderful video, wonderful photos, wonderful music and wonderful meaning Dorin ! Congratulations for that wonderful journey which some call life but which so few embark on with the intensity it deserves !

  3. Dorin Bofan zice:

    Thank you so much, guys. It means a lot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s